Academy

Padelschool Verrebroek

Bij Arenal Academy kunnen beginners, recreatieve spelers en competitiespelers padel lessen volgen. Kies uit losse lessen, voordelige lessenreeksen of een padelstage. Verbeter je spel met de deskundige begeleiding van onze ervaren trainers.

MEER DAN LESSEN ALLEEN

Onze visie

Arenal Academy bestaat uit vier fundamentele basiselementen: 

  • Communicatieheldere en duidelijke communicatie, onderbouwd door snelle communicatie èn een professionele organisatie.
  • Expertise: tal van professionele en gediplomeerde trainers, die staan te popelen met enthousiasme om jou nieuwe zaken aan te leren!
  • Kwaliteit: Arenal staat voor betaalbare kwaliteit, en dit zowel op als naast het veld. Bijgevolg hanteren wij verschillende prijscategorieën; gebaseerd op de doelgroep en ambitie van de klant. Jongeren zullen dus goedkoper les kunnen volgen!
  • Aanbod: naast de lessenreeksen kan je ook spannende stages, kampen, teambuildings en evenementen volgen die je helpen jouw spel te verbeteren. Jong of oud, privéles of in groep, voor ieder wat wils!
ARENAL ACADEMY

Meet the trainers

Beginners, recreatieve en competitie- spelers vanaf 8 jaar kunnen lessen volgen aan Arenal Academy. Er is keuze uit losse lessen, lessenreeksen of stages.

Wat deze Academy zo bijzonder maakt, is ons team van professionele & enthousiaste trainers. Die staan namelijk te popelen om je te motiveren en aan te moedigen om het beste uit jezelf te halen!